Nu de allernieuwste 2024 modellen op voorraad

Hobby caravans

Bij Strating Caravans vind je een uitgebreid aanbod aan Hobby caravan occasions. Hobby caravans staan bekend om hun uitstekende kwaliteit, innovatieve ontwerpen en comfort. Of je nu op zoek bent naar een compacte caravan voor twee personen of een ruime familiecaravan, bij Strating Caravans hebben we een Hobby occasion die perfect bij jouw kampeerwensen past.

Waarom kiezen voor een Hobby occasion?

  1. Uitstekende kwaliteit en duurzaamheid
    Hobby caravans worden gemaakt van hoogwaardige materialen en met vakmanschap gebouwd. Hierdoor behouden ze hun waarde en betrouwbaarheid, zelfs als tweedehands model. Dit maakt een Hobby occasion een slimme investering voor kampeerliefhebbers.
  2. Innovatieve en praktische ontwerpen
    Hobby caravans zijn ontworpen met het oog op comfort en gemak. Hun slimme indelingen zorgen ervoor dat je optimaal kunt genieten van je vakantie, of je nu gaat voor een kort weekendje weg of een langere reis.
  3. Breed scala aan modellen
    Hobby biedt een breed scala aan modellen, variërend van compacte caravans tot luxe-uitvoeringen. Hierdoor is er altijd een model dat perfect aansluit bij jouw specifieke wensen en behoeften.

Ons aanbod van Hobby caravan occasions

Bij Strating Caravans hebben we een diverse selectie van Hobby caravan occasions beschikbaar. Hier zijn enkele van onze populairste modellen:

  • Hobby De Luxe: Deze serie is een favoriet onder kampeerders vanwege zijn comfortabele en praktische interieur. Met ruime slaapplaatsen, een goed uitgeruste keuken en een gezellige zithoek biedt een Hobby caravan De Luxe alles wat je nodig hebt voor een geslaagde vakantie.
  • Hobby Excellent: Voor kampeerders die op zoek zijn naar extra luxe, biedt de Excellent-serie een eersteklas kampeerervaring. Met hoogwaardige afwerkingen, moderne voorzieningen en een stijlvol design zorgt deze serie voor een onvergetelijk verblijf.
  • Hobby Prestige: De Prestige-serie staat voor het toppunt van luxe en ruimte. Deze modellen zijn perfect voor langere reizen en bieden meer leef- en opslagruimte, waardoor je van alle gemakken bent voorzien.

Waarom Strating Caravans?

Bij Strating Caravans staat klanttevredenheid voorop. Wij bieden standaard één jaar garantie op al onze caravan occasions en onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat elke caravan in topconditie verkeert. Bovendien bieden we flexibele financieringsopties zodat de caravan van jouw dromen binnen handbereik is.

Bezoek snel onze showroom

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons aanbod van Hobby caravan occasions? Bezoek dan onze showroom langs de A7 in Zuidbroek. Hier kun je ons actuele aanbod bekijken en persoonlijk advies krijgen van onze deskundige medewerkers. Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte Hobby caravan die aan al jouw wensen voldoet.

Kom langs of neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je meer informatie over onze Hobby caravan occasions? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of langs te komen in onze showroom. Wij staan klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw kampeerdromen!